top of page

Kjøpsvilkår/Personvern

Partene
Selger er Myrstad Mathus AS, Spjelkavikvegen 61, post@myrstadmathus.no, 70 71 27 00, 957 391 893, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Henting av kake
Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at ved bestilling av kaker via våre hjemmesider, forplikter du deg til å hente og betale kaken som er bestilt. Henting må skje i vår butikk i Spjelkavikvegen 61, 6010 Ålesund.

Butikken er åpen mandag-fredag 7-23 og lørdag 9-21. Søndag stengt.

Betaling

Det medfører ingen ekstra kostnader ved bestilling via myrstadmathus.no.

Kaker kan betales enten ved henting eller via Vipps-tjenesten på nettsiden.

Avbestilling

Avbestilling, endring eller sletting av registrert bestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt levering. Dersom bestillingen er for levering kortere enn 2 virkedager må det gis beskjed så raskt som mulig, og senest innen en time fra bestillingen er sendt inn. Dette gjøres ved å ringe oss på 70 71 27 00.

Oppbevaring
Kaker bør lagres kjølig og ikke over 4°C. Kaken bør ikke bli stående for lenge i romtemperatur.

Mangel på ordrebekreftelse
Ved bestilling via vår tjeneste skal du automatisk motta en ordrebekreftelse på e–post. Om du ikke mottar dette må du ta kontakt med oss på 70 71 27 00 eller på post@myrstadmathus.no.

 

Spesialtilpasning av kake
Ved ønske om spesialtilpasning av pynt eller form på kaken vil det tilkomme en ekstrakostnad. Mange av kakene ligger tilgjengelig i nettbutikken.

Ta kontakt med oss post@myrstadmathus.no for pristilbud.

 

Endring eller avbestilling av kake
Avbestilling, endring eller sletting av registrert bestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt levering. Dersom bestillingen er for levering kortere enn 2 virkedager må det gis beskjed så raskt som mulig, og senest innen en time fra bestillingen er sendt inn. Dette gjøres ved å ringe oss på 70 71 27 00.

Reklamasjon
Klager vedrørende kvalitet og levering må rapporteres så raskt som mulig og helst påfølgende dag grunnet ferskheten til varen.

Vi vil deretter hjelpe deg med reklamasjon på din vare. Henvendelser kan sendes inn via post@myrstadmathus.no, ringes inn på 70 17 27 00 eller fysisk oppmøte i butikk. Fremmes klagen skriftlig bør den inneholde bilde og forklaring av mangelen til kaken.

Hvis reklamasjonen av en eller annen årsak ikke løses på alminnelig måte kan tvisten løses i Forliksrådet evt. Rettsevesen som siste innstans.

 

Personvern
Myrstad Mathus gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine og behandler alle personopplysninger i henhold til gjeldende lovverk.
Når du benytter deg av vår nettbutikk på myrstadmathus.no opplyser du om navn, telefonnummer og epostadresse. Om du laster opp eventuelle bildevedlegg, er dette også knyttet til bestillingen din.
Navn, telefonnummer, epostadresse og bildevedlegg er personopplysninger som slettes automatisk fra alle våre systemer 1 måned etter hentedato for ordren. Presisering: Fordi det ikke eksisterer noen mulighet for backup av denne informasjonen i våre systemer, vil det følgelig ikke være umulig å hente opp og knytte persondata til en konkret bestilling 1 måned etter hentedato for bestillingen.
Alle opplysninger vi ber om brukes til å tilby og utføre våre tjenester knyttet til din kakebestilling. Vi lagrer persondata i 1 måned for å sikre en effektiv kundebehandling ved eventuelle spørsmål i etterkant og å sikre forbrukeropplevelsen i siste ledd.

Myrstad Mathus AS benytter følgende tjenester for nettbutikk. WiX og POWr.
Ta kontakt om du har noen spørsmål rundt dette på post@myrstadmathus.no.

Google Analytics 

Fisketorget-Delikatesse.no benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google (Databehandler) benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. Fisketorget (Databehandleransvarlig) benytter informasjonen til å sette sammen rapporten og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk.  

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on

Eksempler på informasjonskapsler fra Google Analytics er tagger som collect og tagger som starter med _ga,_gi og __utm 

Google Ads 

AdWords er Googles annonsesystem. Med Google AdWords kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester i Googles søkemotor. Google AdWordsannonser er også referert til som en sponsetlenke.

AdWordsannonsen vises som en sponset lenke i høyremargen av søkeresultatet på Google (PC). Annonser som er vurdertsom spesielt relevante, kan også vises i en ramme over søkeresultatet.

Tekstannonsene i Google AdWords består av en overskrift med en hyperlink på maksimalt 30 tegn, to linjer med beskrivende tekst på maksimalt 35 tegn hver, samt en linje med adressen til annonsørens internettside.

Informasjonskapselen brukes av AdWords til å nå tidligere besøkende på nettstedet basert på deres bruksmønster på nettsiden.   

Les mer om hvordan Google AdWords bruker informasjonskapsler i forbindelse med markedsføring her

Eksempler på informasjonskapsler fra Google AdWordserads/ga-audiences 

 

Opphavsrettigheter til trykkmotiv, ansvarsbefrielse
(1) Formidler kunden et eget motiv eller utøver annen innflytelse på produktet (tekstpersonalisering), forsikrer kunden overfor Myrstad Mathus AS at tekst og motiv ikke heftes av tredjeparts rettigheter. Eventuelle opphavs-, person- eller navnerettighetskrenkelser blir i så fall kunden å laste. Dessuten forsikrer kunden at han gjennom individualiseringen av produktet ikke krenker andre tredjeparts rettigheter.

(2) Kunden fritar Myrstad Mathus AS fra alle fordringer og krav som blir gjort gjeldende grunnet krenkelse av slike tredjeparts rettigheter, såframt kunden må forsvare pliktkrenkelsen. Kunden erstatter Myrstad Mathus AS sine oppstående forsvarsomkostninger og andre skader.

bottom of page