top of page

Kjøpsvilkår

Partene
Selger er Myrstad Mathus AS, Spjelkavikvegen 61, post@myrstadmathus.no, 70 71 27 00, 957 391 893, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Henting av kake
Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at ved bestilling av kaker via våre hjemmesider, forplikter du deg til å hente og betale kaken som er bestilt. Henting må skje i vår butikk i Spjelkavikvegen 61, 6010 Ålesund.

Butikken er åpen mandag-fredag 7-23 og lørdag 9-21. Søndag stengt.

Betaling

Det medfører ingen ekstra kostnader ved bestilling via myrstadmathus.no.

Kaker kan betales enten ved henting eller via Vipps-tjenesten på nettsiden.

Avbestilling

Avbestilling, endring eller sletting av registrert bestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt levering. Dersom bestillingen er for levering kortere enn 2 virkedager må det gis beskjed så raskt som mulig, og senest innen en time fra bestillingen er sendt inn. Dette gjøres ved å ringe oss på 70 71 27 00.

Oppbevaring
Kaker bør lagres kjølig og ikke over 4°C. Kaken bør ikke bli stående for lenge i romtemperatur.

Mangel på ordrebekreftelse
Ved bestilling via vår tjeneste skal du automatisk motta en ordrebekreftelse på e–post. Om du ikke mottar dette må du ta kontakt med oss på 70 71 27 00 eller på post@myrstadmathus.no.

 

Spesialtilpasning av kake
Ved ønske om spesialtilpasning av pynt eller form på kaken vil det tilkomme en ekstrakostnad. Mange av kakene ligger tilgjengelig i nettbutikken.

Ta kontakt med oss post@myrstadmathus.no for pristilbud.

 

Endring eller avbestilling av kake
Avbestilling, endring eller sletting av registrert bestilling må skje senest 2 virkedager før avtalt levering. Dersom bestillingen er for levering kortere enn 2 virkedager må det gis beskjed så raskt som mulig, og senest innen en time fra bestillingen er sendt inn. Dette gjøres ved å ringe oss på 70 71 27 00.

Reklamasjon
Klager vedrørende kvalitet og levering må rapporteres så raskt som mulig og helst påfølgende dag grunnet ferskheten til varen.

Vi vil deretter hjelpe deg med reklamasjon på din vare. Henvendelser kan sendes inn via post@myrstadmathus.no, ringes inn på 70 17 27 00 eller fysisk oppmøte i butikk. Fremmes klagen skriftlig bør den inneholde bilde og forklaring av mangelen til kaken.

Hvis reklamasjonen av en eller annen årsak ikke løses på alminnelig måte kan tvisten løses i Forliksrådet evt. Rettsevesen som siste innstans.

 

Personvern
Myrstad Mathus gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine og behandler alle personopplysninger i henhold til gjeldende lovverk.
Når du benytter deg av vår nettbutikk på myrstadmathus.no opplyser du om navn, telefonnummer og epostadresse. Om du laster opp eventuelle bildevedlegg, er dette også knyttet til bestillingen din.
Navn, telefonnummer, epostadresse og bildevedlegg er personopplysninger som slettes automatisk fra alle våre systemer 1 måned etter hentedato for ordren. Presisering: Fordi det ikke eksisterer noen mulighet for backup av denne informasjonen i våre systemer, vil det følgelig ikke være umulig å hente opp og knytte persondata til en konkret bestilling 1 måned etter hentedato for bestillingen.
Alle opplysninger vi ber om brukes til å tilby og utføre våre tjenester knyttet til din kakebestilling. Vi lagrer persondata i 1 måned for å sikre en effektiv kundebehandling ved eventuelle spørsmål i etterkant og å sikre forbrukeropplevelsen i siste ledd.

Myrstad Mathus AS benytter følgende tjenester for nettbutikk. WiX og POWr.
Ta kontakt om du har noen spørsmål rundt dette på post@myrstadmathus.no.

 

Opphavsrettigheter til trykkmotiv, ansvarsbefrielse
(1) Formidler kunden et eget motiv eller utøver annen innflytelse på produktet (tekstpersonalisering), forsikrer kunden overfor Myrstad Mathus AS at tekst og motiv ikke heftes av tredjeparts rettigheter. Eventuelle opphavs-, person- eller navnerettighetskrenkelser blir i så fall kunden å laste. Dessuten forsikrer kunden at han gjennom individualiseringen av produktet ikke krenker andre tredjeparts rettigheter.

(2) Kunden fritar Myrstad Mathus AS fra alle fordringer og krav som blir gjort gjeldende grunnet krenkelse av slike tredjeparts rettigheter, såframt kunden må forsvare pliktkrenkelsen. Kunden erstatter Myrstad Mathus AS sine oppstående forsvarsomkostninger og andre skader.

bottom of page