Personvernerklæring

MYRSTAD MATHUS, Spjelkavikvegen 61, 6010 Ålesund, organisasjonsnummer 957391893. Selskapet er et heleid selskap av MYRSTADGÅRDEN AS. Kontaktopplysninger: Tlf. 70 17 27 00, e-post: post@myrstadmathus.no.  

 

Sist endret 08.06.2018

Myrstad Mathus AS arbeider med å oppdatere personvernerklæringen i henhold til ny personvernlov (GDPR)  - oppdatert versjon vil bli publisert løpende.

 

1. Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.


Etter personopplysningsloven har Myrstad Mathus AS rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Myrstad Mathus AS partnere, vil Myrstad Mathus AS -partneren ha behandlingsansvar for disse opplysningene.


2. Hvilke opplysninger samles inn
Myrstad Mathus AS behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, bankkonto/kortnummer, e-post, telefonnummer og samtykker.

Din respons på generelle bestillinger kan bli lagret for å sende ut spørreundersøkelser enten på e-post eller SMS.


Myrstad Mathus AS bruker cookies på våre nettsider. Les her for mer om bruk av cookies her.


3. Hvordan bruker Myrstad Mathus AS dine opplysninger 
 

Myrstad Mathus AS bruker dine opplysninger for å sikre leveranse av produktet (kaker/catering) som du har bestilt igjennom vår nettbutikk.

Informasjonen lagres i tjenester levert av våre underleverandører.


Dersom du ønsker, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret.

All data slettes uansett løpende 4 uker etter gjennomført levering.


4. Hvem deler Myrstad Mathus AS opplysninger med (utlevering)
Personopplysninger deles med Myrstad Mathus-partner Spjelkavik Panorama. Spjelkavik Panorama AS er et søsterselskap av Myrstad Mathus AS som også er heleid av Myrstadgården AS. Etter personvernloven kalles slik deling for utlevering. Da er Myrstad Mathus-partneren behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

 

Myrstad Mathus AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.


5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)
Myrstad Mathus AS bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Myrstad Mathus AS i henhold til databehandleravtaler med leverandør.

 

Følgende selskap utenfor Myrstad Mathus AS er sentrale når dine opplysninger behandles:

 

  • Domeneshop AS – e-post leverandør.

  • WiX – for drift av apper, nettsider og underliggende datasystemer

6. Endringer 
Myrstad Mathus AS kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår neste gang du bestiller via myrstadmathus.no.


 

 

9. Kundeservice

Har du spørsmål om eller ønsker innsyn, ta kontakt med oss på post@myrstadmathus.no  eller på telefon:  70 17 27 00.

 

10. Personvernombud

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til post@myrstadmathus.no der du beskriver hva saken gjelder.  

 

Du kan klage på hvordan Myrstad Mathus AS behandler dine opplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00.

MYRSTAD MATHUS AS
ÅPNINGSTIDER

Mandag-Fredag: 7-23

Lørdag: 9-21

Søndag: Stengt

© 2020 - Myrstad Mathus AS - Orgnr. 957 391 893 - Catering Ålesund - Powered by TENK